4 apps voor de perfecte Instagram foto

Ik ben altijd al into Instagram geweest maar ik scrollde dagelijks mijn timeline door zonder zelf iets te posten. Maar de laatste tijd, heb ik voor mijn doen, veel meer foto’s geplaatst. En ja, ik probeer te streven naar die perfecte Instagram feed maar dat is voor alsnog niet echt gelukt. Wel ben ik opzoek geweest naar de beste apps om mijn Instagram foto’s mee te bewerken en onder het mom sharing is caring deel ik er vandaag graag een paar met jullie!

 1. VSCO
  Deze app gebruik ik al heel lang om mijn foto’s mee te bewerken. Natuurlijk kun je in Instagram zelf tegenwoordig ook behoorlijk aan je foto sleutelen maar het resultaat in VSCO is toch net even wat mooier. Je kunt kiezen uit verschillende filters (een aantal gratis of je kunt ze kopen) maar vooral alle tools om je foto’s bijv. lichter en scherper te maken werken perfect. De foto’s kun je zo opslaan in je filmrol en dan in Instagram weer openen.VSCO
 2. Layout
  Met deze app kun je geen foto’s bewerken maar wel collages maken. Kun je niet kiezen tussen foto’s? Of wil je al je foto’s van de dag in één plaatje? Dan is de app Layout voor jou! De app werkt simpel en er is keus genoeg tussen verschillende composities. Handig!layout
 3. ColorStory
  In mijn zoektocht belande bij ColorStory. Deze app lijkt vrij veel op VSCO maar heeft andere filters. Verder werkt hij redelijk hetzelfde en ziet er mooi uit! De resultaten met deze app mogen er ook wezen, want er zijn talloze opties om jouw foto net wat sprekender te maken!
  a color story
 4. Snapseed
  Snapseed is een app van Google zelf. En wat Snapseed zo bijzonder maakt is dat je foto’s plaatselijk kunt bewerken. Dus wil je de achtergrond net wat witter maken maar het object niet? Dan kun je met een penseel te achtergrond bewerken. Heel erg leuk en handig! Daarnaast bevat Snapseed ook genoeg tools om je foto helemaal Instagram-ready te maken.
  snapseed

Ik gebruik natuurlijk niet alle apps tegelijk maar per foto kies ik welke app ik gebruik. Moet er veel aan gebeuren? Dan ga ik voor Snapseed of VSCO en voor de collage gebruik ik uiteraard Lay Out.

Mocht je trouwens benieuwd zijn naar mijn Instagram? Je kunt me hier volgen. Lieke hier en Geeksters hier.

Welke apps gebruik jij om je Instagram foto’s mee te bewerken?

 

 

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate
%d bloggers liken dit:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten