5 musthave reis-apps

Een culturele stedentrip of een relaxte vakantie, één ding is zeker: met een paar goede apps wordt je vakantie nóg fijner! We hebben een paar handige travelapps voor je uitgezocht die je helpen voor, tijdens en na je vakantie! 

1) GoEuro

Je hoeft niet ver te reizen om mooie plekken te vinden. In Europa is er ook genoeg te zien en te beleven! Voor de Europese reislustigen onder ons is GoEuro echt een aanrader. Als je nu besluit dat je morgen naar Parijs wilt, zoekt de app uit hoe je het beste kan reizen en wat de goedkoopste optie is. De app neemt de trein, vliegtuig en de bus mee in zijn advies. Ook handig: je kunt meteen je reis boeken. Let’s go!

Prijs: gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

2) PACK POINT

Oke, je reis is geboekt en je gaat bijna weg. Tijd om je koffer te pakken! Dan komt Pack Point om te hoek kijken. Je voert in waar en wanneer je op vakantie gaat en wat je van plan bent om te doen. De app geeft je een lijst met handige items om mee te nemen. En heus, die lijst is vrij gedetailleerd, want hij geeft zelfs advies over hoeveel sokken en onderbroeken je nodig hebt. En staat er iets niet op de lijst? Dan voeg je het makkelijk zelf toe. Zo vergeet je niks meer tijdens je vakantie!

Prijs: gratis
Beschikbaar voor: iOS & Android

3) Worldmate

Wil je je je echt geen zorgen maken tijdens je vakantie dan installeer je de app worldmate op je smartphone. Vul al je gegevens in over je vervoer, hotel, restaurants en andere vakantieplannen. De app maakt een overzichtelijk reisschema voor je. Eigenlijk verandert deze app in een Personal Assistent tijdens je vakantie. Superhandig!

Prijs: gratis
Beschikbaar voor: iOSAndroid & WP

4) Spotted by locals

Deze app haalde ik ook aan in dit artikel. Ik vind het nou eenmaal leuker om weg te blijven van alle toeristische hotspots. Spotted by locals staat vol met toffe tips van de lokale bevolking.De tips worden gegeven door de mensen die in de stad leven en zo kom je op net wat onbekendere plekken die je anders misschien wel gemist had. Thuis download je de kaart van de stad waar je heen gaat en op vakantie kun je ‘m offline gebruiken. Handig!

Prijs: voor elke kaart betaal je een ander bedrag.
Beschikbaar voor: iOS & Android

5) DAY ONE

Maak tijdens je vakantie herinneringen met teksten en beelden. Day One is een dagboek-app die je daarbij helpt. Je kunt op een mooie manier je belevingen opslaan waardoor het de mooiste herinneringen worden. Het geheel wordt op een mooie visuele manier weergegeven. Heel leuk om naderhand je reis te herbeleven <3

Prijs: €4,99
Beschikbaar voor: iOS

Welke reis-apps gebruik jij tijdens je vakantie?

2 Comments

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate
%d bloggers liken dit:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten