Video

10 minute building challenge (part 1)

De 10 minutes building challenge is een bekende Sims Youtube Challenge. En aangezien wij beiden gek zijn op de Sims, konden we deze challenge natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan. Wat is de bedoeling: je bouwt een huis in 10 minuten. En dat is lastiger dan je denkt. Ik ben normaal gesproken zo een uur of twee uur bezig om het perfecte huis voor mijn sims te bouwen. Dus tien minuten vond ik een hele uitdaging! In deze video zie je wat ik er van gebouwd heb! Ben je ook benieuwd naar de 10 minutes building challenge van Mieke? Kijk dan volgende week weer, tot dan!

Netflix tag

Netflix, we kunnen en willen niet meer zonder. Maar eerlijk: er is nogal wat keus. Wat moet je nou kijken, en wat vooral niet? Daarom maakten wij de Netflix Tag waarin wij vertellen wat onze lievelings zijn en wat niet. Doe er je voordeel mee en haal er je serie- en filminspiratie uit! Veel kijkplezier!

Movie monday: geocache zoeken

Ik (Lieke) had een idee. Iets wat ik al lang wilde doen en waar ik goede verhalen over hoorde. Een geocache zoeken! Als je niet precies weet wat het is, lees dan even de informatie hieronder. Weet je het wel? Scroll dan maar meteen door naar het filmpje, want we hebben een heuse vlog gemaakt over het zoeken naar onze eerste schat!

Cinetree

Ik kijk te weinig films. Ik kijk vooral te weinig arthouse films. En daar is een vrij simpele reden voor. Ik weet niet altijd de goede arthouse films te vinden. En dus werd ik lid van Cinetree. Al een paar keer had ik verlekkerd gekeken op de website van Cinetree. Wel doen. Niet doen. Wel doen. Niet doen. Het ‘niet doen’ won het lange tijd. Maar een dag voordat ze live gingen won het woordje DOEN. Het waren de toffe filmpjes, de leuke curators, de muziek bij het hoofdfilmpje. Allemaal dingen die ik mooi vond. En ik ben dol op mooie dingen. Ik had er op een of andere manier vertrouwen in dat deze mensen ook de mooiste films voor mij kunnen selecteren. Dus nam ik een lidmaatschap van een jaar. Inmiddels is het platform live. Ik heb al één arthouse film gekeken. Fishtank. Een film die ik zonder Cinetree…

De leukste viral video’s van deze week

Girls, bij het bekijken van de volgende video’s viel ik van m’n stoel. I’m telling you! De volgende vier viral video’s moet je namelijk echt gezien hebben! 1. Oma voor het eerst in de achtbaan Voor de ‘Firsts’ videocampagne van Vodafone gaan Ria en … voor het eerst vliegen. Om alvast een beetje in te komen gaat Ria ook voor het eerst in haar leven in de achtbaan. En dat leverde een hilarische video op! [y=NQBUChBG98Q height=400] De hele video ‘Firsts’ is trouwens ook het kijken waard, misschien niet zo hilarisch maar wel heel mooi! [y=qRkXTK-8_Ro height=400] 2. Koreaanse Frozen parody Deze man gaat helemaal los in zijn versie van ‘Let it Go’ uit de Disney film ‘Frozen’ [y=9bIea0oGq2c height=400] 3. Interviewster maakt een flinke plons Zo’n werkdag zul je toch niet snel vergeten 😉 [y=TrdUDA0GMQc height=400] 4. A t/m Z dansalfabet Bij elke letter van het alfabet…

50 things tag

We hebben ons eerste filmpje opgenomen! Op YouTube vonden we een leuke tag die al een tijdje circuleert in bloggersland. Om een beetje bij te blijven hebben wij deze tag dus ook maar gedaan. Misschien niet super origineel, maar wel leuk 😉 . Aboneer je hier op ons YouTube kanaal

Catroulette

Deze post is eigenlijk alleen voor dieren- en dan vooral kattenliefhebbers. Want: Catroulette! Dit Belgische initiatief bestaat al zeker twee jaar en toen haalde Catroulette ook verschillende nieuwssites met hun briljante plan om katten sneller aan een nieuw huisje te helpen. I like! Op de website van Catroulette zie je verschillende katten die je kunt adopteren. Maar het leukste is toch wel dat je bewegende beelden van de katten ziet. Niet dat ze veel meer doen dan slapen en eten. Als je op adopt klikt, zie je hoe de kat heet, zijn leeftijd en geslacht. Daaronder zie je waar je heen kunt rijden om de kat op te halen. Het is niet zo dat de kat voor je wordt gereserveerd, want je ziet alleen adresgegevens. Zeg nou zelf, dit is toch vele malen beter dan een foto? Gelukkig gaat bij de grote dierenasiels de kwaliteit van de foto’s zichtbaar vooruit. Toch…

Docu: No Internet

EXPERIMENT: 1 digitale uitgever, 1 online redacteur, 1 fashion blogger, 1 online strateeg en 1 tiener gingen het experiment aan: één week no, i̶n̶t̶e̶r̶n̶e̶t̶! Bekijk wat in deze documentaire wat ze met al hun tijd doen, en wat ze er uiteindelijk van vinden 🙂 NO INTERNET WEEK: FULL DOCUMENTARY from Mother on Vimeo.

An Instagram Short Film

De eerste Instagramfilm is een feit. Hoewel ik bij film meer dacht aan de filmpjes die je nu kan maken met Instagram, is deze film gemaakt met foto’s. Eigenlijk is het dus een Instagram stopmotionfilm. We maken allemaal leuke foto’s met Instagram. Zoveel dat Instagram nu een gigantische database heeft met miljoenen foto’s. En veel van die foto’s zijn allemaal hetzelfde, ja echt waar. Filmmaker Thomas Jullien bewijst dat met zijn Instagramvideo. In totaal heeft hij 852 Instagramfoto’s gebruik van allemaal verschillende Instagramgebruikers. De Instagramfilm begint met een fietstochtje door Parijs en eindigt met een mooie zonsondergang. Hij heeft met precisie de foto’s bij elkaar gezocht en gelet op de opnamehoek en het filter dat over de foto heen zit. Dit samengevoegd leverde onderstaand resultaat op!

Navigate

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten