Disclaimer

Wij schrijven met enige regelmaat over producten. Deze producten hebben wij meestal zelf gefinancierd of hebben we al in ons bezit. Ook schrijven wij vaak artikelen over producten die we zelf op internet hebben gevonden en graag met onze lezers delen. Maar, zo nu en dan krijgen wij producten of diensten van bedrijven toegestuurd die wij mogen proberen/testen.

Per 1 januari 2014 zullen wij onder een gesponsord artikel een zinnetje* neerzetten waaruit je kan opmaken dat wij het product van een bedrijf mochten testen. Dit doen we omdat wij zo transparant mogelijk willen zijn. Wij zullen wel eerlijk vertellen wat wij van het product of dienst vinden, want ook eerlijkheid vinden wij belangrijk.

*bijv: Dit artikel bevat een of meerdere producten dat is opgestuurd door een merk of bedrijf. Lees mijn disclaimer voor meer informatie.

3 Comments

  1. Pingback: Tech21 iPhone hoes | GeekstersGeeksters

  2. Pingback: Solar power must-haves | GeekstersGeeksters

  3. Pingback: Raumfeld, als muziek in je oren! - Geeksters

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten