Mijn favoriete Youtube-kanalen

Misschien is het gekomen omdat we zelf video’s zijn gaan opnemen, of omdat het lekker makkelijk wegkijkt, of misschien wel omdat ik ook enorm kan genieten van de shots en montages die sommige Youtubers maken. En dan heb ik het over vlogs. Want ja, ik kijk dus steeds meer vlogs.

Ik heb al wel ontdekt wat mijn favoriet is, namelijk lifestyle-vlogs. Ik hoef echt niet te zien hoe iemand z’n make-up op doet en stuff like that. Hou je daar wel van? Dan kun je nu stoppen met lezen ;-).

Favoriet nr.1: Casey Neistat

Toen ik op een vlog van Casey Neistat stuitte, keek ik de ene na de andere vlog af. Drones, selfiesticks van een paar meter en zijn skateboard zorgen voor de meest waanzinnige shots. Zijn vlogs gaan over zijn priveleven en soms komt er een beetje werk in voor. Ik hou heel erg van zijn vlogstijl en de vlotte montage. Ik weet niet zo goed welke mijn lievelings is, dus hieronder een random vlog van Casey Neistat:

Favoriet nr. 2: Arjen Lubach 

Arjen Lubach is sinds kort begonnen met vloggen. And I love it. Misschien lijkt zijn stijl een beetje op die van Casey Neistat. Het zijn vlogs over dagelijkse dingen. Wat ik vooral leuk vind is de montage, want hij monteert er allerlei fragmenten tussendoor. Hieronder een vlog wat hij deed met koningsdag en ik hou ervan om te zien hoe hij van niets iets kan maken.

Favoriet nr.3: Mark Ferris

Mark Ferris kwam ik tegen toen ik op het kanaal van Zoella zat te kijken. Hij maakt veel verschillende soorten filmpjes. Denk aan tags, vragen maar ook vlogs. Mijn favorieten filmpjes van hem zijn toch wel waarin hij samen met Zoella is, zoals in de video hieronder:

Last but not least! Favoriet nr. 4: Teske

Was het je opgevallen dat ik tot nu toe allemaal mannelijke Youtubers noem? Er is ook een Youtubester waar ik alle video’s van kijk: Teske. Onder het Nederlands blog- vlogpubliek zeker wel bekend. Ze maakt vlogs en andere filmpjes met een bepaald onderwerp erin. Zo proeft ze eten die niet heel bekend is en heeft ze een Dare Teske. Hierronder een vlog van Teske en Mert in Barcelona:

Dit waren mijn favorieten! Ik denk dat het net zo gaat met favoriete blogs, een paar zullen er altijd favoriet blijven en sommige zullen vervangen worden door nieuwe favorieten. Als ik weer een aantal leuke kanalen heb gevonden, zal ik ze met je delen!

EN! Vergeet je niet te abonneren op ons kanaal, hartjes!

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate
%d bloggers liken dit:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten