Movie monday: geocache zoeken

Ik (Lieke) had een idee. Iets wat ik al lang wilde doen en waar ik goede verhalen over hoorde. Een geocache zoeken! Als je niet precies weet wat het is, lees dan even de informatie hieronder. Weet je het wel? Scroll dan maar meteen door naar het filmpje, want we hebben een heuse vlog gemaakt over het zoeken naar onze eerste schat!

Geochaches zijn een soort schatten die overal ter wereld liggen. Met de geocache-app kun je zoeken welke cashe je wilt gaan zoeken. Vaak gaan er raadsels aan vooraf om de precieze locatie te achterhalen. Als je van puzzelen houdt en graag buiten bent, is dit een perfecte tijdsbesteding!

Geocache vlog

Zoals de geocache-code betaamd laten we niet precies zien welke cache we zoeken, want het zijn immers allemaal geheimpjes! Laat je even weten wat je van onze allereerste Geekster-vlog vindt?

2 Comments

  1. Haha, zo’n ervaringen had ik ook de eerste paar keren. Niet dat ik nu zo’n volleerde geochacher ben hoor! Maar kijk altijd goed naar wat je moet zoeken, want zo’n cache kan ook ieniemienie klein zijn. En als er wat mis gaat, zoals deze keer, dan kun je via de app of site de beheerder van die cache waarschuwen. Dan kan die het fixen. Veel plezier met de volgende caches!
    Debbie onlangs geplaatst…En dan is het zondag #13 – video, uitnodiging, contourenMy Profile

    • Lieke Spijker Reply

      Dat moet ik inderdaad even doen. Ben benieuwd naar andere caches, ik ga er wel mee door ????

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate
%d bloggers liken dit:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten