Over ons

Welkom op Geeksters.nl!

Dat tech een mannenonderwerp is vinden we bij Geeksters.nl een ouderwetse gedachte. Daarom hebben wij in 2013 Geeksters.nl in het leven geroepen. Een blog over tech, fotografie, gadgets en natuurlijk over ons. Je zult alleen één roze draad in alle artikelen terugvinden. En dat is de vrouw. (Maar mannen zijn ook welkom hoor ;-))

We publiceren wekelijks nieuwe artikelen over uiteenlopende onderwerpen omtrent camera’s, computers, tablets en game consoles. Maar, omdat we vrouwen zijn en het oog en de creativiteit ook wat wil, kun je op deze website ook terecht als het gaat om DIY-stuff, gadgets en artikelen over accessoires.

Wij laten ons inspireren door onze eigen passie en kennis en deze vullen we aan met goede informatie van andere nationale en internationale websites. We streven ernaar om bronnen op een correcte manier te vermelden. Foto’s op deze website zullen we zoveel mogelijk zelf maken, als dit niet zo is, staat de bron van de foto erbij. Mis je ergens een bron, mail ons dan en wij zetten zo snel mogelijk de goede bron erbij. Is content deels gekopieerd en heb je dit liever niet? Ook dan mag je ons mailen en veranderen wij dit direct.

We zijn te volgen via Youtube, InstagramBloglovinFacebookPinterest en Twitter.

Redactie: Mieke Portengen via Mieke@geeksters.nl en Lieke Spijker via Lieke@geeksters.nl

Voor advertentiemogelijkheden kun je altijd mailen naar: info@geeksters.nl

line

Geeksters.nl is opgezet door Mieke Portengen en Lieke Spijker.

lieke-en-mieke

In 2004 hebben wij elkaar leren kennen op de opleiding Fotonica. Hier hebben we de ins and outs over fotografie, video, Photoshop en montage. Samen hebben als afstudeerproject een korte film gemaakt. Na deze opleiding besloot Lieke verder te studeren aan de Hogeschool van Amsterdam; Media, Informatie en Communicatie. Een jaar laten besloot Mieke dezelfde opleiding te volgen. Inmiddels zijn we beide afgestudeerd.

Samen hebben we Geeksters opgezet, omdat we een passie hebben voor technische snufjes zoals gadgets, camera’s en computers. De kennis die we de afgelopen jaren hebben opgedaan, willen wij op een creatieve manier delen in de vorm van blogs en video’s.

3 Comments

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten