Teufel Audio

Goed geluid, het wordt vaak onderschat. Maar goed geluid is minstens zo belangrijk als beeld. Maar we willen eigenlijk alleen goed geluid als de boxen er ook een beetje stylish uit zien! En dat is gelukkig het geval met de speakers van Teufel.

Dit van oorsprong Duitse merk is sinds 2011 ook in Nederland verkrijgbaar. De Teufel producten zijn kwalitatief goed én goed geprijsd. Ze gaan met de laatste trends mee en zijn inmiddels meer dan dertig jaar de audiospecialist van Berlijn.

interior design

Eigenlijk is je huis niet compleet zonder een goede home cinema set. Wat is er nou lekkerder dan een filmpje op de bank kijken en daarbij geluid hebben zoals het in de bioscoop zou klinken. Gelukkig zijn daar de home cinema sets van Teufel. Naast dat ze er goed uitzien, is het geluid goed en zijn de prijzen fijn. Een instapset heb je vanaf €249,99. Heb je wat meer te besteden en ben je echt op zoek naar een goede home cinema set? Geen zorgen, het assortiment is groot en er zit voor iedereen wel wat tussen. Benieuwd? Surf dan snel naar http://www.teufelaudio.nl/home-cinema.html

raumfeld_speaker_s_black_lifestyle_DSC6070_1300x1300x72

Heb je geen behoefte aan een home cinema set, maar wil je bijvoorbeeld wel je favoriete muziek thuis afspelen via speakers? Teufel heeft gelukkig ook draadloze speakers. Iets simpeler dan een hele set, maar het geluid is zeker niet minder! Via een draadloze verbinding en een app op je Android toestel kun je je muziek streamen naar de speaker. Ook de draadloze speakers zien er, net als alle Teufel producten, heerlijk strak en stylish uit. Ze zullen goed staan in (bijna) elk huis! Het zijn speakers die gezien mogen worden. Voor meer informatie en prijzen kun je kijken op: http://www.teufelaudio.nl/draadloze-speakers.html

system_7_lifestyle_02_1300x1300x72

1 Comment

Leave A Reply

Website Protected by Spam Master


CommentLuv badge

Navigate
%d bloggers liken dit:

Wij gebruiken cookies om de gebruikerservaring te blijven verbeteren. Lees meer

We gebruiken cookies om content en advertenties te gebruiken, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse.

Sluiten